На добър час!

На 15.05.2019г. Финансово-стопанска гимназия  изпрати своите абитуриенти с празничен концерт, на който присъстваха много ученици, учители, родители и близки на зрелостниците. Дворът на училището беше  изпълнен с усмивки, цветя, балони и много настроение.

Учениците от ХІІ А и от ХІІ Д бяха облечени с тениски с надписи „Подай ръка!“ и  „Аз подарих усмивка!”, защото възпитаниците на нашата гимназия винаги са били солидарни с благотворителните инициативи.

В приветствието си към завършващите ученици директорът на гимназията инж. Ангел Христов им пожела здраве, щастие и попътен вятър, за да преодоляват трудностите, а Наталия Стоянова, родител на абитуриент, им пожела да сбъдват мечтите си.  На свой ред всяка от петте завършващи паралелки се представи със своя  програма. Прозвучаха думи на благодарност към преподавателите,  шаржове, закачки, спомени за весели случки. Обявена бе и класация за учителите в различни категории: „Най-добър”, „Най-спокоен”, „Най-силен”, „Най-търпелив”, „Най-забавен” и други. Към небето полетяха  цветни балони, а учениците от XII Б пуснаха бял гълъб, като символ на новото начало в живота им.

Успех в живота, приятели!

 

Вашият коментар