Заключителна среща по проект „Rainbow“

От 26 до 30 май, 2019г. Финансово-стопанска гиманзия „Васил Левски“, гр. Добрич бе домакин на последната транснационална среща на проект “RAINBOW- Right Attitude IN Building Our World” по програма Еразъм +.  След  двугодишно успешно сътрудничество партньорите от Румъния, Италия, Испания, Македония, Литва, Турция и България се събраха, за да обсъдят разпространението, резултатите и крайните продукти от работата в клубовете за неформално обучение – Въздух, Огън, Вода и Земя. Дискутираха се и окончателните дейности в специално създадения уебсайт на проекта Rainbow.Erasmus+ както и  работата в платформата е-Тwinning.

Участниците бяха радушно посрещнати в училището с традиционните питка и баница, приготвени от родителите на учениците, участвали в проектните дейности. Проведе се среща с кмета на града – г-н Йордан Йорданов, където бяха споделени впечатления от ползотворната работа през годините. Гостите бяха искрено впечатлени от красотите на българското Черноморие и миналото на старопрестолна Плиска.

ФСГ „Васил Левски“ продължава успешната си работа по програма Еразъм+. От 1 юни стартират и два нови едногодишни проекта по ключова дейност КД1 сектори „Училищно образование“ и „Професионално образование и обучение“.

 

 

Вашият коментар