Онлайн среща „Пандемия и устойчива енергия“

На 19 февруари 2021 г. се състоя втората международна среща на учениците по проект „Scientific Concepts in the Production of Sustainable Energy“ по програма Еразъм+. Тя продължи повече от 3 часа и в нея се включиха 27 ученици и 9 учители от 5 държави в Google Meet.
Това беше невероятно, интересно, забавно, креативно и мотивиращо преживяване за нашите ученици, които с нетърпение вече очакват да се срещнат отново.
Те трябваше да работят в интернационални групи, да четат и анализират статии, свързани с целите на нашия проект. Бяха разделени в различни виртуални стаи като по групи обсъдиха темите заедно и накрая споделиха своите размишления с останалите участници. Бяха представени отлични и оригинални презентации!
От ФСГ „Васил Левски“ се включиха учителите Снежина Вутова и Милена Николова и 6 ученици. Благодарим за участието на учениците ни: Карина, Йоан от 10.а клас, Кремена, Виктор, Ивана, Пламена от 10.б клас, които представиха нашето училище във виртуалната среща по проект от програмата Еразъм+. За част от учениците такива срещи са новост и се надяваме, че те ще могат отново да се включат в международна среща на живо и да изживеят магията на Еразъм+.